Sosyal Medya

Instagramda Para Kazanma Dönemi Başlıyor!

Instagramda Para Kazanma Dönemi Başlıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını sebebiyle artık evlerimizde vakit geçirmeye başladık. Birçok işlerimizi evden yapmaya başladık.

Evde kaldığımız bu zamanlarda Instagram kullanımı da bir o kadar arttı. Instagram üzerinden canlı yayın izleme ciddi artışlar bulunmaktadır. Instagram’ın YouTube’a rakip olarak geliştirdiği video servisi IGTV üzerinden yayımlanan videolarda reklam gösterimi yapılacak.  Youtube’a rakip olmaya hazırlanan Instagram, reklam gelirinin %55’ni kullanıcılara dağıtacak.

Bloomberg’de yer alan habere göre sosyal medya devi, corona virüsü krizi sırasında, Instagram üzerinden para kazanan kullanıcılarının kazançlarını yükseltmek için bu adımı attı.

Instagram Rozet Geliri

Instagramın rozetleri,  IGTV’deki kullanıcılarına canlı yayın izlerken sunulacak. Kullanıcılar keyifli zaman geçirerek ve yeni şeyler öğrenirken üreticiyi desteklemiş olacaklar.

Daha Fazla Göster

SendMail

SendMail, 2015 yılından bugüne e-posta pazarlama alanında hizmet vermeye devam etmektedir. Toplu mail gönderimi konusunda profesyonel ekibi ve güçlü alt yapısı ile sorunsuz hizmeti kendisine ilke edinmiş olan SendMail, müşteri memnuniyetini önemsemekte ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerini geliştirmektedir. Avrupa'nın en büyük 2. altyapısına sahip olan SendMail, saatte 100 milyon toplu mail gönderimi kapasitesine sahiptir. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı