Mailing

İyi Bir Bülten Hazırlamanın 5 Adımı

İyi Bir Bülten Hazırlamanın 5 Adımı

1. adım: Şu andan itibaren profesyonel firmalardan size ulaşan mailleri arşivleyiniz.
Bazıları sadece üyelerine gönderdiği için o sitelere üye olunuz. Böylece düzenli olarak onlardan size mail gelecektir.
Bu profesyonel firmalar öncelikle rakiplerinizden olsun. Çünkü benzer ürün ya da hizmet sattığınız için hangi dönemde hangi mailleri toplu olarak gönderiyorlar ipucu yakalamış olursunuz. Ayrıca sunumlarına da dikkat etme fırsatı yakalarsınız.

2. adım: Bülteninizi hedef kitlenize göre şekillendirmelisiniz. Bayanlara dönük bir bülten olacaksa renkler, sunumun şekli vs ona göre belirlenmesi gerekir.

3. adım: Bültenin tasarımı kaliteli olmalı. Bunun için ajanslardan destek alabilirsiniz.
Burada renk uyumu çok önemli. Ayrıca resim ve yazıların dizilimi de çok önemli.
Bülten aşağıya doğru çok uzamamalı. Çünkü spam’a düşme ihtimali artar. Ayrıca mail daha geç açılır. Burada müşteri gözüyle bakmalısınız. Siz olsanız size gelen maillerin nasıl olmasını isterdiniz. Hızlı açılması ve içeriğini çok iyi ifade etmesi hoşunuza gitmez miydi?
Amaç insanların bir an önce sitenize gelmelerini sağlamak. Mail bülteninde vakit kaybetmesinler. Bir an önce siteye gelip alışveriş aşmasına getirmeye gayret etmelisiniz.

4. adım: Satın almayı teşvik eden kelimeleri belirleyip onları bültende dikkatli bir şekilde kullanmalısınız. Örnekler: satın alın, stoklarla sınırlı sakın kaçırmayın, indirimde son günler…

5. adım: Test: Bülteninizi mutlaka farklı tarayıcılarda test edin. Hepsinde aynı gözükene kadar çalışmalarınıza devam ediniz.

Daha Fazla Göster

SendMail

SendMail, 2015 yılından bugüne e-posta pazarlama alanında hizmet vermeye devam etmektedir. Toplu mail gönderimi konusunda profesyonel ekibi ve güçlü alt yapısı ile sorunsuz hizmeti kendisine ilke edinmiş olan SendMail, müşteri memnuniyetini önemsemekte ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerini geliştirmektedir. Avrupa'nın en büyük 2. altyapısına sahip olan SendMail, saatte 100 milyon toplu mail gönderimi kapasitesine sahiptir. 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı