GenelMailing

Landing Page nedir ve Niçin önemlidir?

Landing Page nedir ve niçin önemlidir?

Landing Page Nedir?  “Varış sayfası” olarak tanımlanır. Bir linke tıkladığınızda gittiğiniz sayfanın, tıkladığınız linkle ilgili bir sayfa olmasını beklersiniz. İşte landing page, tıklanıldığında gidilen sayfanın ilgili sayfa olmasını ifade ediyor. Bülteninizde bir ürününüzün tanıtımını yapıyorsunuz. İnsanları bültene tıklamaya teşvik ediyorsunuz. Buraya kadar her şey güzel ve doğru. Ama tıklayıp gittikleri sayfada o ürünle alakalı hiçbir bilgi yok. Bu durum müşterinin o sayfadan hemen çıkmasına sebep olacaktır.

Her zaman prensibimiz şu olmalı: Ne iş yapıyorsak yapalım işimizi düzgün ve sağlam yapalım. O zaman beğenilir takdir edilir ve karşılığını fazla fazla alırız. Landing page bunun için çok önemlidir.

Doğru Tasarım: Reklam harcamalarımızdan iyi bir dönüş istiyorsak landing page tasarımımızın dikkat çekici ve müşteriyi etkileyici bir tasarım olması önemlidir. Kullanıcı dikkat çekici bir sayfa ile karşılaşmazsa, sayfanızı hemen kapatabilir ve sizin harcamlarınızın geri dönüşünü alamazsınız.

Doğru İçerik : Kullanıcıları sıkmamak ve hızlı bir şekilde hareket etmelerini sağlamanız sizin için daha iyi olacaktır. Başlıklarınızda doğru ve dikkat çekici kelimeler kullanmanız müşterilerinizin dikkatini çekecektir. İçeriğiniz de gereksiz konular yer almasın, belirtmek istediğiniz mesajı verin ve müşterinin hemen satın almasını sağlayın.

Hız:  Kullanıcı sayfanıza geldiğinde sayfanızın hızlı açılması da çok önemlidir. Müşteriniz vakit kaybetmek istemez. Sayfalarda hızlı bir şekilde dolaşıp istemiş olduğu içeriği görmek ister.

Amacımız zaten insanların web sitemize gelip ürünlerimizi incelemeleri ve satın almaları değil mi?
Neden onları güzelce karşılamayalım. Ayrıca bu karşılama onların kendilerini özel hissetmelerini sağlayacaktır. İletişim bilgileriniz web sitenizde olması güven duygusu oluşturur.

 

Daha Fazla Göster

SendMail

SendMail, 2015 yılından bugüne e-posta pazarlama alanında hizmet vermeye devam etmektedir. Toplu mail gönderimi konusunda profesyonel ekibi ve güçlü alt yapısı ile sorunsuz hizmeti kendisine ilke edinmiş olan SendMail, müşteri memnuniyetini önemsemekte ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerini geliştirmektedir. Avrupa'nın en büyük 2. altyapısına sahip olan SendMail, saatte 100 milyon toplu mail gönderimi kapasitesine sahiptir. 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı